السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ضرسى بعد ماحشيته ب ٣ شهور حصل فى خرم من الجنب عند منبته من اللثة ممكن اعرف ايه سبب كدة ؟؟

icon 16 يونيو 2019
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ضرسى بعد ماحشيته ب ٣ شهور حصل فى خرم من الجنب عند منبته من اللثة ممكن اعرف ايه سبب كدة ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

العوده للدكتور لعدم ازالة التسوس بالكامل

الدكتور عمرو الفقي
طب اسنان

العوده للدكتور لعدم ازالة التسوس بالكامل

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
وعليكم السلام قد يكون الخرم من الجنب تسوس موجود اصلا ننصح بالعوده لدكتورك ليتمكن من اعادة حفر التسوس الجانبى قبل ان يستفحل