حشيت ضرس عصب من شهر ومن اسبوعين لقيت ورم مكان الضرس فروحت لنفس لل وقال

icon 24 سبتمبر 2015
حشيت ضرس عصب من 3 شهر .ومن اسبوعين لقيت ورم مكان الضرس فروحت لنفس للدكتور .وقال ده التهاب ومحتاج نشيل الحشو وناخد مضاد حيوي هاي بيوتك 1ج.ومفيش تحسن.ياريت تقولي مضاد حيوي كويس

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب تصريف الخراج و يمكنك تناول كلينامايسين ٣٠٠ ثلاث حبات يوميا بالاضافه الى سيروداز.