عندي ضرس مكسور ملتهب

icon 12 يونيو 2022
انا عندي 23 سنة وحامل ف الشهر التاسع عندي ضرس مكسور منه جزء بقاله مدة وكان العصب ظاهر منه ولما كان الاكل يدخل فيه كان يتعبني جداا ووقفت اكل عليه خالص من فترة كبيرة ومن يومين ظهرت كتلة لحم جوه الضرس ده وكل يوم تكبر شوية ودلوقت طلعت بره الضرس اي الحل ممكن علاج ليها أو هي فيها خطورة

الملفات المرفقة:

IMG-20220611-WA0003

إجابات الأطباء على السؤال

د. سيد محمد اسماعيل
طب اسنان
هي ده اللثه بين الأسنان بتكبر وبتشغل الفراغ اللي موجود... استخدمي بنادول مؤقتا لو فيه ألم وتجنبي الاكل عليه و نظفيه باستمرار بالفرشة والمعجون وبعد الولاده ان شاء الله تابعي مع طبيب أسنان هيعملك أشعة ويشوف له حل ان شاء الله
د. ياسر الرمادى
طب اسنان
هل في الم او حاجه؟ يفترض لما بيوصل للعصب بيسبب الم رهيب

تعليقات الزائرين

ايمان عطية ايمان عطية

الاول كان في الم جامد لما كان الاكل بيدخل جوه الضرس وبعدين وقفت اكل خالص دلوقت كتلة اللحم دي لما بضغط عليها مفيهاش اي ألم

icon 12 يونيو 2022