وقوع طفله على اسنانها الاماميه

icon 21 فبراير 2020
السلام عليكم دكتور انا بنتى عندها 4سنين ونص ووقعت على فمها والسنه الاماميه لونها اغمق بسيط وبتلخلخ بسيط روحت الدكتور كتب لها هاي بيوتك وسيتامول وبيقولى نعمل حشو عصب هل ده صح ولا لا وينفع اعمل حشو عصب وهى صغيرة كدة ومعملتش اى ساعه واسفه على الاطاله

إجابات الأطباء على السؤال

كلامه صحيح طبعا لان كده العصب مات ف بيشيله وبيحشي السنه عشان هنتغير عند ٦ او ٧ سنين ف هو عايز يحافظ عالمكان لحد مايجي وقت التغيير

الدكتورة لينا محمود عبد العظيم
طب اسنان

كلامه صحيح طبعا لان كده العصب مات ف بيشيله وبيحشي السنه عشان هنتغير عند ٦ او ٧ سنين ف هو عايز يحافظ عالمكان لحد مايجي وقت التغيير

الدكتور عبد الرحمن عرفة
طب اسنان
اللون الغامق دليل على نزف داخل السن. أي أنه يحتاج لإزالة العصب وحشوه. كلام الدكتور صحيح. هو يريد إزالة العصب من أجل المحافظة على السن أطول فترة ممكنة قبل بزوغ السن الدائم.