الام في الفم و اللثة لا اعرف ما هي

icon 23 نوفمبر 2022
اعاني من التوتر الوسواس القهري الاكتئاب القولون العصبي ارتجاع حمض المعدة تسوس الاسنان ، استعمل التبغ الممضوع و جاءني وسواس سرطان الفم زرت طبيب الاسنان و قال مشكل نفسي و اعطاني مطهر فموي اصبحت مهووسا بالبحث باصبعي داخل فمي و لثثي عن اي ورم و الان احس بالم متنقل في اسناني او اللثة و ظهور هذه في لساني

الملفات المرفقة:

IMG_20221123_112149_594 IMG_20221123_112257_419

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته طيب بالنسبه اول حاجه اول حاجه المفترض ابدا ما تدخل يدك داخل فمك هذا المفروض انت ما عارف يدك فيها شنو من الجراثيم ممكن تنقل فيها بكتيريا تنقل فيها يعني اي ميكروبات ل داخل الفم هذا الشيء الأول الشيء الثاني الحاجات اللي في اللسان دي حاجات طبيعية جدا ودائماً تجي بسببين اللي هو من القلق النفسي ومن التبغ كويس * فإنت المفترض اول حاجه طيب انت اصلاً ما دام خائف من مشكله السرطان ما سرطان هو انشاءالله ما في اي حاجه امورك طيبه اول حاجه وقف التبغ كويس وقف جميع انواع التبغ عادي حاول تدريجياً وقفه ده الشيء الاول الشيء الثاني عالج بعد كذا فمك وعالج يعني الاسنان اي في تسوست عالج التسوسات اول باول واهتم بنظافه اللسان والاسنان ومع استعمال المضمضه  وبعد كده برضه * عالج مشاكل القولون ابعد عن التوتر ابعد عن الحاجات السبايسي والحاجات الحاره الحاجات اللي فيها الفلفل اللي بتهيج القولون والحاجات الحامضة اللي بتهيج القولون انشاء الله ما قدامك الا العافيه ربنا يديك العافيه انشاء الله يا رب

الدكتور سيف الدين ادريس
طب اسنان

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته طيب بالنسبه اول حاجه اول حاجه المفترض ابدا ما تدخل يدك داخل فمك هذا المفروض انت ما عارف يدك فيها شنو من الجراثيم ممكن تنقل فيها بكتيريا تنقل فيها يعني اي ميكروبات ل داخل الفم هذا الشيء الأول الشيء الثاني الحاجات اللي في اللسان دي حاجات طبيعية جدا ودائماً تجي بسببين اللي هو من القلق النفسي ومن التبغ كويس * فإنت المفترض اول حاجه طيب انت اصلاً ما دام خائف من مشكله السرطان ما سرطان هو انشاءالله ما في اي حاجه امورك طيبه اول حاجه وقف التبغ كويس وقف جميع انواع التبغ عادي حاول تدريجياً وقفه ده الشيء الاول الشيء الثاني عالج بعد كذا فمك وعالج يعني الاسنان اي في تسوست عالج التسوسات اول باول واهتم بنظافه اللسان والاسنان ومع استعمال المضمضه  وبعد كده برضه * عالج مشاكل القولون ابعد عن التوتر ابعد عن الحاجات السبايسي والحاجات الحاره الحاجات اللي فيها الفلفل اللي بتهيج القولون والحاجات الحامضة اللي بتهيج القولون انشاء الله ما قدامك الا العافيه ربنا يديك العافيه انشاء الله يا رب