التقلبات المزاجية والمزاج المتعكر

icon 19 أغسطس 2020
من سنة ونص مزاجي بقى وحش معظم الوقت ودا أثر على دراستي وعلاقتي بأهلي وأصحابي والوضع كان مؤذي جدا وبعدها بدأت آخد باراسيتامول باستمرار عشان هرمونات الإندروفين والموضوع اتحسن معايا وبعد كدا عرفت أضرار استخدامه بشكل متواصل ف بطلته ورجعت للمشكلة ف كدا أعمل ايه عشان أعالج التقلب عشان مأثرة على حياتي جدا

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد المصطفى التوم
باطنية
السلام عليكم استعمال الادويه والمسكنات بشكل منتظم قد يضر بصحتك ويسبب التعود على الادويه.. ابدا بالوقف ال تدريجي وراجع طبيب نفسي لمشكله المزاج، اضافه لانتظام في النوم وتخفيز النشاط البدني.
د. عبير عبد الكريم احمد
طب عام
حاول انك تغير من حياتك شوية ممكن تقضي وقت لطيف مع اصدقائك شارك في الأنشطة والفعاليات الثقافية والفنية والأدبية والفكرية مارس رياضة سباحة سلة امشي ساعة يومياً ثقف نفسك وأقرأ احكي مع من تستريح له أعمل اي حاجه انت بتحبها ساعد الناس حواليك اشتغل اي حاجه بتحبها وربنا بهديك للصالح