من سنتين لقيت عندي كتلة صلبة زاي ورم اسفل القفص الصدري من جهة اليمين

icon 23 مارس 2023
من سنتين لقيت عندي كتلة صلبة زاي ورم اسفل القفص الصدري من جهة اليمين بحس بوجع فيه ساعات ومفيش دكتور قدر يعرف السبب هو الورم ده ممكن يطلع بسبب ايه ولو حبيت اكشف اروح لدكتور ايه بالزبط

إجابات الأطباء على السؤال

إن ظهور كتلة صلبة أسفل القفص الصدري من جهة اليمين يستدعي مراجعة الطبيب المختص بالجراحة أو الأمراض الباطنية، لإجراء ما يلزم من فحوصات ولاستبعاد أي من الأسباب المحتملة التالية:

ينصح بضرورة الرجوع للطبيب المختص وتجنب الانتظار.

للمزيد:

الدكتورة الصيدلانية رناد مراد
دكتور صيدله

إن ظهور كتلة صلبة أسفل القفص الصدري من جهة اليمين يستدعي مراجعة الطبيب المختص بالجراحة أو الأمراض الباطنية، لإجراء ما يلزم من فحوصات ولاستبعاد أي من الأسباب المحتملة التالية:

ينصح بضرورة الرجوع للطبيب المختص وتجنب الانتظار.

للمزيد:

د. رايه خالد بني عامر
طب عام
راجعي طبيب جراحه عامه لفحصك