كنت مدخن واقلعت عن التدخين من شهر تقربيا وحاليا مبقدرش اخد نفسي خالص اثناء النوم وروحت ل طبيب اعطاني بخاخه اسمها فينتال للاستنشاق تحسن حالتي لفتره والان رجعت نفس المشكله

icon 22 أبريل 2017
كنت مدخن واقلعت عن التدخين من شهر تقربيا وحاليا مبقدرش اخد نفسي خالص اثناء النوم وروحت ل طبيب اعطاني بخاخه اسمها فينتال للاستنشاق تحسن حالتي لفتره والان رجعت نفس المشكله

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
مارس الرياضه لا تعاود التدخين اعمل صوره للصدر تناول مضاد للتحسس تناول السوائل