السلام عليكم ابني عنده سكر النوع الاول ممكن اعرف كم تكون قراءه السكر العالي وشكرا

icon 21 يناير 2019
السلام عليكم ابني عنده سكر النوع الاول ممكن اعرف كم تكون قراءه السكر العالي وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسعد انور
طب عام
الحد الطبيعي لغايه 110 و اي قراءه فوقها هي ارتفاع و كلما كان الارتفاع اعلى كلما ازدادت الوضعيه خطوره
الدكتورة فاطمة عبدالعال ابوالوفا
طب عام
الكنترول بيكون في حدود 110 الي 150 ويجب المتابعة كل ثلاث شهور ب تحليل السكر التراكمي HbA1c وتحليل البول ووظايف الكلي شهريا لتجنب اي مضاعفات للسكر
الدكتورة نهى علي راشد
الجهاز الهضمي والكبد
أكتر من ٢٠٠ يعتبر عالى، ويفضل الكنترول يكون فى حدود ١١٠ إلى ١٥٠
الدكتور محمد جمال محمد البهنساوي
طب عام
أعلى من 150 mg/dL
الدكتورة رشا محمد لطفي
طب أطفال
كم عمر ابن حضرتك ؟
الدكتور احمد كمال الدين شون
طب عام
السكر الصائم ( بعد 12 ساعه من اخر وجبه) في النوع الاول من مرض السكري من 70 ل 110 اما بعد الاكل بساعتين اقل من 200 و تحليل السكر التراكمي hb1Ac يكون اقل من 4.5
د. امل احمد رمضان
طب عام
اذا كان اكثر من 200 فيعتبر عالي اما اذا تعدي 240 لابد من تحليل بول للاطمئنان
الدكتور مصطفى محمد صلاح الدين
طب عام
مستوى السكر الطبيعي من ٧٠ الى ١١٠ في حالة الإصابة بمرض السكر يكون أعلى من ١٢٦ صائم و اكثر من ٢٠٠ بعد الاكل بساعتين
الدكتور ياسمين مجدي عباس
طب عام
يجب عمل تحاليل سكر صائم كن 6 ل 8 ساعات كحد أقصى و عمل تحليل سكر رقمي بالمعمل نسبه السكر تتأثر بالعلاج و طبيعه النظام الغذائي و الانفعالات الطبيعي الصيام من 70 ل 110 التراكمي 4.5