اعرف نتيجه الاشعه لسونار علي البطن المتوقع في الاشعه

icon 21 ديسمبر 2020
صداع ودوخه واصفرار ووجه شاحب وانيميه 5 وبعد 3 اكياس تحاليل وصلت 8.8 وبتاخد علاج وفيتامينات وحديد. في الوريد

الملفات المرفقة:

IMG-20201221-WA0022

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
التهاب كبدي مع تضخم بسيط في الطحال امر بسيط جدا محتاج علاج لفترة وكل حاجه هتهدي اهم حاجه انتظام في الاكل ومتابعة دكتور امراض كبد كويس وياريت لو اعرف التاريخ المرضي وايه سبب الانيما واكياس الدم هل تعرضتي لنزيف او حادث او الموضوع مرضي ؟