صداع عينى اليمنى ياتى كل يوم جمعه بقاله ٤ شهور مستمر وباخد اى مسكن روحت دكتور عيون قالى عينك مفيهاش اى حاجه وقبلها كشف انف واذن وقالى مفيش حاجه نفسى احدد مشكلتى لعالجها ؟!

icon 16 يونيو 2019
صداع عينى اليمنى ياتى كل يوم جمعه بقاله ٤ شهور مستمر وباخد اى مسكن روحت دكتور عيون قالى عينك مفيهاش اى حاجه وقبلها كشف انف واذن وقالى مفيش حاجه نفسى احدد مشكلتى لعالجها ؟!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور كيرلس قديس منقريوس
طب عام
يجب قياس ضغط الدم بصورة دورية مع العرض علي طبيب تخصص مخ واعصاب في حالة استبعاد الاسباب الاخري