دائما اشعر بالنسيان وعدم التركيز وصداع ودوخه واشعر بالنوم الشديد مع العلم انى ابلغ من العمر 23

icon 23 مارس 2019
دائما اشعر بالنسيان وعدم التركيز وصداع ودوخه واشعر بالنوم الشديد مع العلم انى ابلغ من العمر 23

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حيدر صباح كاظم
طب عام
اعملي تحليل الغدة الدرقية T3, T4, TSH
الدكتورة نهاد احمد نصر الدين
طب عام
اعملي تحليل صوره دم كامله مع تحليل فيتامين د وابعتيهم

تعليقات الزائرين

ابراهيم الهناهي ابراهيم الهناهي

السلام عليكم انا شاب عمر 21سنه اعاني من ثقل بالراس وفقدان التوازن وفقدان التركيز وكثر النسيان والخمول والكسل وكثر النوم لي حولي اربعه اشهور فعلت فحص طلع التيفويد ولاكن انا مشك انه في مرض غير التفويد اش تنصحوني اسوي ولكم مني جزيل الشكر والتقدير

icon 4 سبتمبر 2022
mostafa ali mostafa ali

السلام عليكم انا عندي نسيان مثلا اكون رايح اشتري حاجه وانا بكلم الراجل انسي انا بشتري ايه ادخل الاوضه مش عارف انا دخلت ليه وعدم تركيز وانا ماشي في الشارع احس كاني هقع وعدم تركيز في الطريق واحس اني دايخ ومش قادر اسلب طولي

icon 14 أكتوبر 2022