بقع زرقاء بلا سبب بالجسم

icon 6 سبتمبر 2019
بلاقي ف جسمي بقع زرقا اوقات بتوجع لما اضغط عليها واوقات لا وبتروح بعدها ب كام يوم بس بيظهر غيرها ف مكان تاني وساعات ف نفس المكان عايزه اعرف سببها وممكن العلاج ازاي . شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد علاء الدين ابراهيم محمد
طب الاسرة
في بعض الاوقات ممكن يكون لا يوجد سبب مرضي واحيانا بنحتاج نعمل تحليل صورة دم كاملة عشان نتأكد من انه لا يوجد تكسر ونقص في الصفائح الدموية وهنا تحتاج لزيارة طبيب الباطنة المتابع