طفح جلدي

icon 25 يونيو 2020
السلام عليكم عندي طفح جلدي بيظهر بالليل وقت النوم بيخليني اهرش الصبح مش بيكون فيه حاجه ف جسمي الموضوع بيحصل بقالو اكثر من 3 ايام و من شويه لقيت شفتي العلويه ورمت ارجو الرد علي حالتي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبدالله علي
طب الاسرة
السلام عليكم على الاغلب انه نوع من الحساسية بسبب الفراش محتمل وجود طفيليات او مواد مسببة للحساسية في الفراش او الغرفة ، بالامكان تعريض الفراش للهواء والشمس وتهوية الغرفة وتعقيمها جيدا واستخدام مضادات الهستامين لتقليل الحكة