عندي انيميا ونسبتها ٩٩ مع اني باكل كويس ووزني ٧٥ك

icon 27 مايو 2022
باخد الأدوية بتاعتي عادي وهي ٥ مجم Folic acid و ferroduonal و pravotin بس بوقفها كل فتره بسبب معدتي وقولوني عشان بيتعبوني لحد ما وصلت لفترة معينه اي حاجه بتدخل معدتي بتتعبني فوقفت كل الأدوية وشوية والدوخة رجعت وطول اليوم بنام مهما نمت والصداع موجود خلف رأسي وصداع في عيني ده سببه وحله ايه؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لابد من معالجة الانيميا تحت إشراف طبي،و عدم التوقف عن الأدوية من تلقاء نفسك،يتم التوقف عن الأدوية فقط بعد مراقبة تحليل الدم و تقييم نسبة الهيموغلوبين و الفيريتين.يمكنك أخذ ضمادة معدية قبل الأدوية مثل اوميبرازول
الدكتورة صفاء رمضان
طب عام
عليك مراجعة طبيب لمعرفة اسباب اوجاع المعده. ثانيا عليك الالتزام باخذ اديتك في موعدها عشان الانميا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

أنا تعرضت لى التواء الإصبع الكبير القدم وانجرح الإصبع والمفصل طلع الى الخارج .فا ارجعت الصبع الى مكانو لنفسى وذهبت الى المستشفى وعملت اشعه ولا يوجد كسر . تم تحيط الجرح وتضميده

icon 28 مايو 2022