عايزة اخس و برشام يساعدنى ف كده

icon 13 أبريل 2020
انا طولى 150 سم وزنى 63.3 كيلو بتعب من اقل مجهود و وقلبي بيوجعنى و بحس بدوخه كتير انا عندى نقص ف حديد وهيموجلوبين عايزة دواء يساعدنى

إجابات الأطباء على السؤال

د. شروق رحال
طب عام
يجب تعويض الحديد اولا للتخلص من هذه الاعراض.. حبوب الحديد ٦٠مغ يوميا لمدة شهرين و بعدها اعاده الفحص.. اما بالنسبه للزياده الوزن لا انصح بأخذ اي ادويه يفضل اتباع نظام غدائي و ممارسه الرياضه