مخالط لحاله كورونا ايجابيه

icon 25 مارس 2021
انا دلوقتي كنت مخالط لحاله كانت تعبانه يوم السبت اللي فات وقعدت معاها السبت والاحد وفضلت تعبانه لحد يوم الثلاثاء .. اخدناها وكشفنا عليها طلع عندها كورونا وانا حاليا من يوم الثلاثاء الي الان في عزل منزلي ومعنديش اعراض الحمدلله ولكن سؤالي انا لو عملت تحليل الكورونا لو لاقدر الله عندي الفيروس هيظهر ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاريهان السيد عبد الحميد
طب الاسرة
الافضل الاستمرار فى العزل لحين ظهور الاعراض ولكن يمكن عمل تحليل d dimer وصورة الدم و s. Ferritin للاطمئنان.