انا اخدت دوا بارامول جرعه واحد وتانى يوم عملت نفس الشى ومعها حبة بانادول مع العلم ان الكبد يقدر يتخلص من الكمية دى من السموم بس انا قلقان

icon 8 مايو 2019
انا اخدت دوا بارامول جرعه واحد وتانى يوم عملت نفس الشى ومعها حبة بانادول مع العلم ان الكبد يقدر يتخلص من الكمية دى من السموم بس انا قلقان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
لا داعى للقلق. احذري من تناول الدواء دون استشارة طبية
الدكتور احمد محمد عبد الكريم
جراحة العظام والمفاصل
لا داعى للقلق مطلقا ..لكن أنصحك بعدم تناول اى دواء بعد اليوم إلا بعد استشارة الطبيب