اخذت حقنة في العضل وحصل وجع بعد اسبوع عاد نفس الوجع على طول العصب الوركي والان لي شهر والوجع يزداد من خلف المؤخرة الى عضلة الرجل

icon 8 أكتوبر 2015
اخذت حقنة في العضل وحصل وجع بعد اسبوع عاد نفس الوجع على طول العصب الوركي والان لي شهر والوجع يزداد من خلف المؤخرة الى عضلة الرجل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
قد تكون احدى الاعصاب تأثرت.راجع طبيبك

تعليقات الزائرين

Hema Shams Hema Shams

اخذت حقنه عضل بطريقه غلط جابت دم وبعدين وقفت بس فى وجع شديد وحرقان

icon 10 ديسمبر 2022