من فتره طويلة كان عندي دوخه واستمريت في العلاج وقلت جدا وفي يوم امي تعبت دخلت المستسفي لأجراء عمليه وأثناء صلاتي حسيت بدوخه قويه مع الاستمرار العلاج فهل ده مرض نفسي؟ ؟

icon 16 نوفمبر 2015
من فتره طويلة كان عندي دوخه واستمريت في العلاج وقلت جدا وفي يوم امي تعبت دخلت المستسفي لأجراء عمليه وأثناء صلاتي حسيت بدوخه قويه مع الاستمرار العلاج فهل ده مرض نفسي؟ ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
ممكن جدا الاضطراب النفسي يتسبب في أعراض زي الدوخة.. ممكن تتواصلي مع طبيب نفسي بشكل مباشر لتقييم حالتك