انا عندى دايما شعور بذنب ان انا بنت مش كويسة علشان حصل تجاوزات مع خطيبى من ساعتها وانا عند احساس بذنب رهيب حاسة ان انا وصلت للاكتئاب بسبب الشعور دا هل يوجد حل؟

icon 7 أبريل 2017
انا عندى دايما شعور بذنب ان انا بنت مش كويسة علشان حصل تجاوزات مع خطيبى من ساعتها وانا عند احساس بذنب رهيب حاسة ان انا وصلت للاكتئاب بسبب الشعور دا هل يوجد حل؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
نعم اذا كان اكتئاب او غير ذلك فالعلاج متاح