انا ثانويه عامه السنادي وبعاني من الافكار السلبيه والتفكير الزائد ومش عارفه اركز في الدروس والمذاكره والموضوع ده من2اسبوع وبفكر افكار غريبه جدا وكنت فكرها هتروح في ساعتها الحل

icon 2 سبتمبر 2017
انا ثانويه عامه السنادي وبعاني من الافكار السلبيه والتفكير الزائد ومش عارفه اركز في الدروس والمذاكره والموضوع ده من2اسبوع وبفكر افكار غريبه جدا وكنت فكرها هتروح في ساعتها الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الدباغ
معالج نفسي
بتنظيم أوقاتك، والابتعاد عن التدقيق والإعادة تتغلبين على هذا القلق.
طاقم الطبي
لا بد من العلاج

تعليقات الزائرين

س س

انا داخلة علي ثالثة و دة نفس اللي حاصلي دلوقتي و زيادة عليهم اني شادة اعصاب جسمي خاالص وقربت علي امتحانات و ندمت اني عملت كدة و حاسة ان الدنيا متقفلة قدامي و ان خلاص مستقبلي ضاع و مش هعرف أحقق حلمي و مش ببقي مركزة في لأي حاجة ايا كانت و لما حد بيسألني اي سؤال بتوتر رغم ان كنت عارفاه .. هل اعصابي هترجع تاني و لا خلاص كدة ؟؟

icon 5 مايو 2023