انا اعانى من انى اسمع صوت شخص يتحدث فى ذهنى وانا مستيقظ ٥ سنوات ذهبت ل

icon 27 أبريل 2017
السلام عليكم انا اعانى من انى اسمع صوت شخص يتحدث فى ذهنى وانا مستيقظ منذ ٥ سنوات ذهبت لطبيب نفسي ولم يستطع علاجى فهل هذا مرض نفسي وكيف اعالجة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي اسماعيل
معالج نفسي
سيدي الكريم هذا يعتمد علي عوامل عديدة اهمها الصوت متاكد انه مسموع ولا مجرد افكار، هل في اعراض تانية معاه، هل بدأ يأثر عليك اجتماعيا وصحيا، حاجات كتيرة، لازم تقييم جيد الاول عشان اقدر اساعدك د. مي اسماعيل
طاقم الطبي
نعم مرض نفسي يتطلب اجراء بعض الفحوصات وتقييم الطبيب النفساني من جديد