اعاني من اكتئاب من سنين والداي انفصلوا واقوم باعمال المنزل باكمالها اع

icon 27 يونيو 2018
اعاني من اكتئاب من 7 سنين والداي انفصلوا واقوم باعمال المنزل باكمالها اعيش مع ابي و2ولاد ولا احد يساعد ف اي شئ وانا جالي اكتئاب شديد وبعدت عن اصحابي نهائيفمادا افعل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
قد تحوني بحاجة لمساعدة نفسية لا أكثر، وقد تعانين فعلا من مرض الاكتئاب وتحتاجين للعلاج. أنصحك بالتوجه لطبيب نفسي لتقييم حالتك بشكل دقيق، ومعرفة اذا كنتي تعانين من مرض الاكتئاب أم هو اضطراب التكيف فقط. وبعد تقييم حالتك سيقوم بإرشادك للخطة العلاجية الصحيحة
طاقم الطبي
الطبيب يؤكد التشخيص ويقرر العلاج

تعليقات الزائرين

Noha Ahmed Noha Ahmed

...انا مبقتش بعرف اعيط بقالي فتره كبيره اكتر من سنتين مش عارفه مع ان ببقي حاسه جوايا موجوعه ومش قادره من الخنقه بس مبعرفش اعيط وحتي ان حاولت بحس بوجع اكبر مع ان حاجات بتحصلي اي حد مكاني يخليه ينهار من العياط وحتي ان حاولت ان اتكلم مع نفسي ع اللي مضايقني واعيط مبعرفش حتي اتكلم ولا اعيط وان حسيت اني هعيط بقعد اقول لنفسي اني مش هيحصل ده مع ان اصلا انا مش عارفه وبحس ب صداع مستمر مش صداع عادي وببقي مرهقه...انا شخص مبيعرفش يعيط قدام حد بس لما كان بيحصل حاجه كنت بعيط مع نفسي عادي وببقي تمام لكن من فتره

icon 20 يناير 2023