زوجى اصبح لا يقيم معى علاقه الا اذا طلبت

icon 18 يونيو 2022
متجوزه بقالى سنتين ونص جوزى كان عنده رغبه جنسيه قويه طول الوقت و بيطلب العلاقه بشكل مستمر بقاله فتره اتغير تماما ومبقاش يقيم معايا علاقه الا فى حالة طلبى لكن هو مش بيبادر الا نادرا و مش بحس أن عنده رغبه فيا مع العلم أنه ممكن اوقات يلجأ ل وسيله تانيه ل تفريغ رغبته

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ربما يجب عليك تغيير سياستك تجاهه، مثل التزين والاهتمام المباشر والمبادرة وتغيير الأماكن والأوضاع.يمكن تجريب كل لوسائل المتاحة.