انا متجوزه من شهور اول شهور كان عندي تشنج مهبلي و مكنش فيه جماع انا و

icon 5 مايو 2016
انا متجوزه من 8 شهور اول 3 شهور كان عندي تشنج مهبلي و مكنش فيه جماع انا و جوزي دلوقتي التشنج راح بس زوجي مش حابب الجماع معايا و بيطلب علي فترات ممكن اعرف ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
حاولى مداعبته مع تدليك خفيف في الاماكن الحساسة ربما يخجل حاولي تغيير وضعيات جنسية يحبها وتلائمه لما تحبي الجماع معه مع العناية بالنظافة ورائحة عطر جذابة ولباس انيق واغذية مهيجة مثل مكسرات وعسل و سمك سلمون وبيض السمك وثمر ولوز كلها تساعد على الجاذبية الجنسية للطرف الاخر
الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ربما عليك بذل جهد مشاعف الآن، للتعويض عن المدة السابقة، حاولي التجاوب وإثارته والاهتمام به وبرغباته!!