ايه ارحلو علشان انا عندي سرعت قذف وﻻ ﻻء و دوالي في الخصيه و نسبتي علي

icon 13 يناير 2016
دكتور ايه ارحلو علشان اعرف انا عندي سرعت قذف وﻻ ﻻء و دوالي في الخصيه و نسبتي علي الانجاب انا مقبل علي الجواز مش عايز اظلم حد معايا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
عليك عمل فحص للمنويات لمعرفة عدد ها والقدرة على الانجاب، أما سرعة القذف، فعليك إطالة المداعبة وتأخير الإيلاج، وعدم الايلاج إلا بالتوافق.