الصحه الجنسيه ضعف الانتصاب

icon 28 يناير 2022
كنت اعاني من ضعف الانتصاب وكنت باخد نصب حبايه اريك كانت بتعمل انتصاب طويل وحلت المشكله ولاكن الان باخد حبايه كامله لا تحدث اي انتصاب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الجسم يتعود بالتدريج، لذلك يفضل الاعتماد على الذات وتحسين لياقتك البدنية بممارسة الرياضة والتغذية المتوازنة وتناول العسل والمكسرات. لعله خير!!

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كنت باخد مرتين او ٣ مرات أسبوعيا من دايمونركتا ٥ملي وكنت تمام دلوقت حاسس انه مس بيعمل معايا حاجه الأول كنت باخد الحبايه كنت بقعد ٤ ايام كويس جدا دلوقت حاسس انه مفعوله ضعف جدا ايه الحل

icon 8 ديسمبر 2022