حسيت بفتح ف جسمي عند الحزق عند التبول بعد العاده السريه

icon 26 ديسمبر 2019
بعد العاده السريه مباشره اردت التبول فلم يخرج البول فقمت بالحزق فحسيت اثناء الحزق اني فيه حاجه اتفتحت ف منطقه العانه اليمني مع اني بعد العاده السريه كان بيحصل خروج البول بصعوبه دلوقتي بحس اني عايز اتبول بس مفيش بول وعندي امساك وساعات بيجيلي الم خفيف ف منطقه العانه

إجابات الأطباء على السؤال

عليك محاربة الامساك بتغيير نظام الأكل، بتناول مزيد من السوائل والخضروات والفواكه، ثم يمكن فحص البول ، والغالب أن الصعوبة في التبول بعد العادة السرية هي نتيجة انسداد المسالك البولية، ويفيد أيضاً شرب المزيد من الماء وممارسة الرياضة. سلامتك.

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

عليك محاربة الامساك بتغيير نظام الأكل، بتناول مزيد من السوائل والخضروات والفواكه، ثم يمكن فحص البول ، والغالب أن الصعوبة في التبول بعد العادة السرية هي نتيجة انسداد المسالك البولية، ويفيد أيضاً شرب المزيد من الماء وممارسة الرياضة. سلامتك.