انا ولد ف العشرينيات عندي فرط ف الرغبة الجنسية بطريقة مبالغ فيها و يسب

icon 12 يناير 2016
انا ولد ف العشرينيات عندي فرط ف الرغبة الجنسية بطريقة مبالغ فيها وهذا يسببلي مشاكل .. حاولت انظم وقتي واشغل نفسي بس مفيش فايدة .. هي في ادوية ممكنة او حلول تانية ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
أفضل من الأدوية أن تقلل أكلك!! وممارسة هوايات تشغل وقتك!! والاهتمام بدروسك !!