انا هعمل تحليل براز علشان ال السمنه قالي اعمليه علشان نشوف مش ببتخني ل

icon 12 يونيو 2017
انا هعمل تحليل براز علشان الدكتور السمنه قالي اعمليه علشان نشوف مش ببتخني ليه،فهل يظهر اي امراض جنسيه في تحليل البراز بسبب الاتصال الجنسي باشرجي في التحليل ده؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
تحليل البراز يظهر بكل أساس وجود طفيليات أو خلايا دموية في البراز، ولا داعي للقلق.