انا عايز اعرف اللي بيحصله ضعف انتصاب من التخدير بيخف

icon 4 نوفمبر 2020
انا عايز اعرف اللي بيحصله ضعف انتصاب من التخدير الموضعي للقضيب بيخف بعد اده ايه مثلا الشفاء من عند الله ولكن عايز اعرف من خبرتكم وشكرا جزيرا

إجابات الأطباء على السؤال

قد يستغرق من الوقت من أسبوع إلى ٣ أشهر ويعتمد على اللياقة البدنية والتغذية المتوازنة. مارس الرياضة وستخف بسرعة

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

قد يستغرق من الوقت من أسبوع إلى ٣ أشهر ويعتمد على اللياقة البدنية والتغذية المتوازنة. مارس الرياضة وستخف بسرعة