اعاني من ضمور بالخصيتين و باخد حقنه cidotestone و proviron لكن cidotes

icon 12 أكتوبر 2017
اعاني من ضمور بالخصيتين و باخد حقنه cidotestone 250 و proviron 25 . لكن cidotestone مش موجوده ف مصر ولا اي بديل ليها .. proviron 25 هيعوض النقص في التستسترون ولا مش هيأثر؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
الحقته موجوده في مصر .... البروفيرون علاج جيد اسأل طبيبك الذي وصف العلاج وانصح ان تراجع اختصاصي أمراض الذكوره