جائتني الدورة ال رة في ١٣ ١٢والدورة الي قبلها في ٠٥ ١١والي قبلها في ٠١

icon 7 يناير 2016
جائتني الدورة الاخيرة في ١٣_١٢والدورة الي قبلها في ٠٥_١١والي قبلها في ٠١_١٠ كيف اعرف ايام الاباضة لحدوث الحمل والايام المناسبة للجماع لزيادة فرص الحمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
في اليوم 12الدورة ولمدة أسبوع

تعليقات الزائرين

نرمين محمد نرمين محمد

انا للدوره الشهريه جاتلي يوم 24وخلصت يوم 30يبفا امتا ايام التبويض بتاعتي

icon 8 ديسمبر 2021
نرمين محمد نرمين محمد

يعني ايام التبويض بتاعتي هتقعد اسبوع وتخلص11في الشهر

icon 8 ديسمبر 2021
زائر زائر

خدت منشطات و حقنه التفجيرية وتأخرت الدوره عن معادها يومين عملت تيست حمل ف دم طلع نيجتف بس لحد اليوم ٨ من تاخير الدوره مجتش و حساه بتقل ف الضهر و تعب من مبيض اليسار ونزول افرازات بيضاء شفافه كتير هل اجرب تيست تاني حمل ولا لا؟

icon 2 فبراير 2022