ما هو سبب سرعة التأثر بالشمس واسمرار لون الجلد بسرعه ملحوظه و عدم الرجوع للون الطبيعى اﻻ خﻻل فتره زمنيه طويله جدا اى 5 دقائق شمس تعوض خﻻل شهرين على الاقل

icon 21 يوليو 2015
ما هو سبب سرعة التأثر بالشمس واسمرار لون الجلد بسرعه ملحوظه و عدم الرجوع للون الطبيعى اﻻ خﻻل فتره زمنيه طويله جدا اى 5 دقائق شمس تعوض خﻻل شهرين على الاقل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زياد ابو دقه
الجلدية والتناسلية
استعمل واقي من الشمس مناسب لنوع بشرتك