عندى انا عمرى يوجد فى وجهى بعض البقع البنية مكان حبوب لما الحبوب بتروح

icon 17 فبراير 2013
السلام عليكم عندى سؤال انا شاب عمرى19سنة يوجد فى وجهى بعض البقع البنية مكان حبوب لما الحبوب بتروح بيظهر مكانها هذه البقع هل فيه علاج لذلك ؟وعايز اخلى وجهى ناعم على فكرة انا أبيض الوجه؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
هناك كريمات التبييض لإزالة مثل هذه البقع ننصحك بمراجعة إختصاصي جلدية
الدكتور نجم صالح
الجلدية والتناسلية
هذه تصبغات ما بعد الالتهابات تزول باستخدام كريمات التفتيح العديدة .

تعليقات الزائرين

Mariem Kamal Mariem Kamal

حبوب ع المؤخرة محتاجة لعلاج لانه بيظهر بعد الحبوب تروح علامات سودة مكانو

icon 15 أكتوبر 2022