انا عاوزه حل اكيد للتخلص من الشعر الزائدجربت وصفة السعد والسكران مفيش

icon 31 أكتوبر 2013
السلام عليكم دكتور..انا عاوزه حل اكيد للتخلص من الشعر الزائد...جربت وصفة السعد والسكران ..مفيش فايده..بزيل الشعر بالسويت .بيطلع كأني حلقته بموس (شفره) وانا جسمي مشعر...منظره وحش اوي ..ارجوك حل اكيد ..حتى لو في دواء ممكن اخده...وانا فرحي بعد 3شهور ...بلييييييز يادكتوري ساعدني..وشكرا..

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
يمكنك استخدام زيت النمل فهو فعال إدهني مكان الشعرالمراد إزالته ثلاث مرات يوميا لمده ثلاث ايام عقب نزع الشعر ويفرك الجلد مدة 10 دقائق ويبقى الزيت دون غسل 4ساعات 3 أيام مع كل إزالةشعرمدة 6 شهور،وهناك محلول3S يخفف الشعر بنسبه جيدة ولكن لا يزيله 100%مرخص من وزارة الصحة السعودية يوضع بعد نزع الشعر من جذوره بالحلاوة ويدلك الكريم بلطف بالأصابع. ويترك الكريم على البشره دون غسل لمدة خمس ساعات تقريبا لمدة3 أيام بمعدل 3 مرات يوميا