انا بشرتي عاديه وفرحي قريب وعاوزه استخدم كريم لتفتيح الماطق الحساسه وخايفه استخدم نوع وياذيني سمعت عن الدوكين 4 والديبروساليك استخدمهم ولا في كريمات افضل من كدا وشكرا

icon 22 يونيو 2015
انا بشرتي عاديه وفرحي قريب وعاوزه استخدم كريم لتفتيح الماطق الحساسه وخايفه استخدم نوع وياذيني سمعت عن الدوكين 4 والديبروساليك استخدمهم ولا في كريمات افضل من كدا وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صفوان العدوان
الجلدية والتناسلية
يمكن استعمال هذه الكريمات ولكن هناك كريم أقوه floxia للتفتيح