لدي كتلتين بالثدس الايمن مند سن البلوغ تقريبا ودلوقتي مرت عشان صغر سني

icon 7 أبريل 2017
لدي كتلتين بالثدس الايمن مند سن البلوغ تقريبا 14 ودلوقتي مرت 11 سنة عمري 25 سنة عشان صغر سني عملت بس استشارة طبية ودلوقتي الكثلتين صغرو كتير هل في خطر او اسيبهم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم مرقص
جراحة عامة
في الغالب يكونوا كتل ليفية. وهي شائعة في هذا العمر ولا تحتاج الى أي علاج. راجعي مقالتي حول الكتل الغدية الليفية في الثدي وكتل الثدي