اورام الثدي

icon 10 أكتوبر 2021
كان عندي 3 اورام من2019 و كنت عملت عمليه و شلت واحد عشان حجمو كان بيزيد بسرعه و متابعتش بعدها لحد 5-2021 طلع انو الاورام زادت بقي14 ورم و من شهرين كان عندي الم فظيع في ورم الثدي اليمين و ظهور علامه مكان الورم و ساب اثر مكانو و حاليا جبت الاشعه و مش فاهمه معني (RETROAREOLAR) الظاهر في صور الاشعه ؟

الملفات المرفقة:

إجابات الأطباء على السؤال

د. نبيل مبارك
امراض الدم والاورام
Retroareolar يعني وراء الحلمه  الافضل اكيد عمل اشعه ماموجرام مع موجات فوق صوتيه