انا خطيبي عنده ورم في المخ ورم حميد ومش بيكبر وكهرباء زايده في المخ وبياخد دواء الديباكين هل له تاثير عليه مستقبلا وعلي اولادنا وهل فعلا حالته خطيرا مع ان الحالة كما يقول انها جت له 6 مرات منذ ولادته واكتشفها وهى في 2 ثانوى وهو عمره 24 ساعه

icon 26 يناير 2011
انا خطيبي عنده ورم في المخ ورم حميد ومش بيكبر وكهرباء زايده في المخ وبياخد دواء الديباكين هل له تاثير عليه مستقبلا وعلي اولادنا وهل فعلا حالته خطيرا مع ان الحالة كما يقول انها جت له 6 مرات منذ ولادته واكتشفها وهى في 2 ثانوى وهو عمره 24 ساعه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
من الصعب الجابة دون معرفة النوع النسيجي
طاقم الطبي
ما هو نوع هذا الورم الحميد؟