مشكلتى انى مش بقدر اشيل ابنى دراعى بحس هيقع من ايدى وكمان لو حد مثلا لمسنى جامد بحس انى كانى مخبوطه فى ايدى ؟ ده سببه ايه

icon 12 مارس 2015
مشكلتى انى مش بقدر اشيل ابنى دراعى بحس هيقع من ايدى وكمان لو حد مثلا لمسنى جامد بحس انى كانى مخبوطه فى ايدى ؟ ده سببه ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شريف دبور
الجهاز الهضمي والكبد
هناك مشكلة عند الأمهات و بالأخص اللواتي عندهن طفل صغير جدا . ينام الطفل على ذراع الأم لفترة طويلة و يضغط على منطقة الأعصاب و الشرايين و القنال الذي تمر من خلاله الأعصاب و الشرايين. يتورم هذا القنال و يضغط على ما في داخله و يحصل التهاب لهذا القنال , بالإضافة الى انه ينحبس الدم لفترة لا بأس بها , فتشعرين بهذه العوارض , انصحك بزيارة طبيب العظام. و ارجو لك الشفاء.