عملت اشعه رنين ع ايدى والنتيجه عصب ايدى مخنوق ولازم عمليه تسليك عصب وسمعت بعد العمليه لو ضغط عليها فى الشغل ممكن ترجع تانى فى حل غير عمليه التسليك ؟ وشكرا

icon 4 يوليو 2015
عملت اشعه رنين ع ايدى والنتيجه عصب ايدى مخنوق ولازم عمليه تسليك عصب وسمعت بعد العمليه لو ضغط عليها فى الشغل ممكن ترجع تانى فى حل غير عمليه التسليك ؟ وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد عبد الستار
دماغ واعصاب
اذا كان الضغط من النوع الشديد (عن طريق فحص تخطيط العصب) فالعمليه الجراحيه هو العلاج