لو سمحمت عاوزه دكتور يشوف الاشاعه دي بتاعه اخويا ارجو الاهتمام

icon 5 أبريل 2020
لوسمحت اخويا من يومين جالو تشنج ووقع ودراعه وقف مش بيتحرك وراح المستشفي ودي الاشاعه ومش عارفين ف اي بالظبط لوسمحت ممكن اعرف تشخيص الحاله ومحجوز ارجو الاهتمام

الملفات المرفقة:

f545e31f-ac5b-4474-8ae9-33a6c7cc50a1 5d9914b9-1c9a-46a3-8206-49d7f70f1ecc

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الحجاب
دماغ واعصاب
حياك ياختي . اخوك يحتاج اشعة رنين مغناطبسي مع الصبغة . لتوضيح المشكله. هذه اشعة مقطعية وغير دقيقة في التشخيص بس طبعا ليست طبيعية . في كتتلة في الفص الايمن من الدماغ غير معروفة بشكل واضح . تحياتي