قراءه تقرير رنين مغناطيسي ومعرفه التشخيص

icon 4 سبتمبر 2021
والتي عندها مشاكل ف الاتزان ومش قادره تقف نصحوني اعمل رنين عشان العلاج الطبيعي مش عامل نتيجه عاوز اعرف ايه الموجود ف الرنين وايه ال المفروض اعمله

الملفات المرفقة:

IMG_٢٠٢١٠٩٠٤_٢٣٤٢١٦

إجابات الأطباء على السؤال

تقرير الاشعة يبين باختصار وجود  ورم كميد بالمخ مسببا زيادة بصغط المخ مع الضغط على المخيخ مسببا عدم الاتزان العلاج ليس له دور فى العلاج المربضة نحتاج الى جراحة

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب

تقرير الاشعة يبين باختصار وجود  ورم كميد بالمخ مسببا زيادة بصغط المخ مع الضغط على المخيخ مسببا عدم الاتزان العلاج ليس له دور فى العلاج المربضة نحتاج الى جراحة