اعاني من الم غريب في الدماغ

icon 5 فبراير 2021
عندي ٢٢ سنة وبحس بالم غريب اوي في دماغي زي الالتهاب بس مش صداع وبيزبد مع المذاكرة او بذل اي مجهود ذهني وساعات بحس بنفس الاحساس في رجلي وآلم شديد فيها عند النوم واعاني من سرعة ضربات القلب ١٢٨ واحساس بالنهجان من اقل مجهود مع وجود الم شديد في الصدر معلي فترات متفاوتة وبيستمر لأيام ومش بقدر اتحرك منه

إجابات الأطباء على السؤال

مرحبا اختي الكريمة هذه اعراض توتر أعصاب وتقلصات عضليةـ الافضل مراجعة طبيبك لوصف العلاج

د. عايش ابو وردة
دماغ واعصاب

مرحبا اختي الكريمة هذه اعراض توتر أعصاب وتقلصات عضليةـ الافضل مراجعة طبيبك لوصف العلاج