الشعور بعدم الاتزان ويصاحبه تنميل باعصاب الجسم

icon 31 مارس 2020
بهبوط وان راسي مش متزنة او مش ببقي قادرة وارفع راسي انا عندى ضغطى بيرتفع وباخد نيفلوب واعصابي بتبقي مشدودة او بحس برعشة فى جسمى ومش ببقي قادرة اقف علي رجلى انا عمرى 25

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الحجاب
دماغ واعصاب
الف سلامه لك . انت بحاجة الى زيارة عيادة الاعصاب لعمل فخص الجهاز العصبي بشكل كامل واحتمال تحتاجين عمل اشعة رنين مغناطيسي للدماغ . تحياتي