اعاني من رجفه في الوجه واليدين والشعور بشعور غريب في قدم واحده

icon 7 مايو 2021
انا طالب عندي ١٧ سنه من فتره لاحظت وانا بضحك وجود رعشه في الوجه وهي فقط موجوده عند الضحك أو القيام بتعبيرات في الوجه وبعدها حسيت بنفس الرعشه في أيدي وانا يحركها حركه خفيفه في أيدي الاتنين ومن ثم بعد ذلك حاسس ان رجلي فيها شعور غريب بس مش الرجلين قدم واحده منهم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ينصح بعمل اشعة رنين مغناطيسى على المخ ورسم مخ بالكمبيوتر وافادتنا بالنتبجة لتقييم ووصف العلاج اللازم