انا اخويا بيعانى من تشنجات وبيعض لسانه بسبب وجود كيس دهنى فوق قفاه داخ

icon 29 ديسمبر 2015
السلام عليكم أنا أخويا بيعانى من تشنجات وبيعض لسانه بسبب وجود كيس دهنى فوق قفاه داخل المخ (المخيخ) فهل يتم علاجه بواسطة الجراحه ولا الجراحه خطر ولو الجراحة خطر ايه طريقة العلاج الأمنه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد عبد الستار
دماغ واعصاب
إذا كان حجم الكيس اقل من 3 سم فممكن عﻻجه بالكاما نايف وإذا اكبر فيحتاح الى تداخل جراحي