ال كتبلى نيوروتون امبول وهى تؤلمني ولا اقدر ان احتملها فما العمل

icon 24 سبتمبر 2014
الدكتور كتبلى نيوروتون امبول وهى تؤلمني ولا اقدر ان احتملها فما العمل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عودة
جراحة دماغ و اعصاب و عمود فقري
علیک حقن الابره خلال وقت اطول

تعليقات الزائرين

زائر زائر

من فترة ايدي اليمنى مكنتش قادرة احركها كشفت الدكتور اداني موبيتيل ونيوروتون وديكال ب12 وخدتهم زي ما واصفلي الدكتور بس على اخر اليوم حسيت بثقل ف الراسي شديد وعدم وزغللة في العين ورقبتي والم شديد في جزء من ظهري من الخلف ورقبتي هل هذا بسبب الدواء ابطله ولا لا؟ كمان قبل ما اخد الدواء اللوزتين التهبوا ومنتفختين وحاسه بأن شئ سادد حلقي والموضوع مزعج جدا اخدت فولومكس وشربت ليمون واعشاب كتير وبلا فائدة

icon 23 أبريل 2023